Тимошенко показала несподівану вечерю в робочому кабінеті (фото)

Юлія Тимошенко
фото з відкритих джерел

Юлія Тимошенко похизувалася пиріжком із McDonald's

Колишня прем'єр-міністерка України та лідерка партії «Батьківщина Юлія Тимошенко на особистій сторінці в Інстаграм розмістила світлину, на якій її знято у робочому кабінеті. Тимошенко позує в кадрі з пиріжком із McDonald's. «Пиріжок із вишнями – гарант працездатного вечора!» – підписала вона фото.

Раніше «Главком» писав, що Тимошенко, образ якої неможливо уявити без акцентних речей яскравих та насичених відтінків, із початком війни почала одягатися по-іншому: тепер її речі – переважно чорного кольору. Тимошенко з'являється на всіх заходах без аксесуарів – сережок, каблучок, а також відмовилася від стильних окулярів.

Змінилася і зачіска. Останнім часом вона віддавала перевагу більш романтичним версіям –  з'являлася на публіці з розпущеним волоссям. Або збирала їх у практичний пучок. Тепер Тимошенко повернулася до своєї легендарної зачіски – коси, заплетеної довкола голови.

Юлія Володимирівна не так ретельно, як раніше, стежить за зачіскою, на деяких фотографіях видно пасма, які вибиваються із «загального малюнка». Але, зважаючи на те, що такі знімки «допущені» на офіційну сторінку політика в соцмережах, «відполірована» зовнішність для Тимошенко – зараз не головне.

Читайте також: