Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським (відео)

Щоденник маленького хлопчика з Маоіуполя відтепер у Ватикані – це винятковий момент істини
фото: скріншот

Тіна Кароль неодноразово цитувала рядки зі щоденника Єгора прямо зі сцени під час своїх благодійних концертів

Відома українська співачка Тіна Кароль побувала в Італії, де зустрілася з Папою Римським. Відео вона виклала у себе на сторінці в Instagram, воно дуже зацікавило багатьох підписників.

У ролику видно, що артистка підійшла до Папи, потиснула йому руку та вручила оригінал щоденника 9-річного Єгора з бомбосховища у Маріуполі. «Його Святості Папі Франциску сьогодні мною був переданий оригінал щоденника хлопчика Єгора з Маріуполя, в якому немає дитячих мрій, бо мрія вижити, про яку він пише, не може вважатися дитячою», – зворушливо написала Тіна.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tina Karol (@tina_karol)

«Те, що щоденник Єгора відтепер у Ватикані – це винятковий момент істини. Цей щоденник, як послання до Бога, уособлює в собі не лише біль, він уособлює у собі відвагу цілого покоління дітей, які сьогодні переживають війну проти України», – додала артистка.

Тіна протягом нетривалого часу говорила з Папою. Під час її слів він усміхався та емоційно реагував.

Нагадаємо, що Тіна Кароль неодноразово цитувала рядки зі щоденника Єгора прямо зі сцени під час своїх благодійних концертів на підтримку України. Дізнавшись згодом, що Єгор та його мати з сестрою живі і їм вдалося врятуватися від російського ворога, співачка відшукала родину й подарувала їм квартиру на Західній Україні.

Зазначимо, що Кароль і Папа Римський могли зустрітися у Ватикані на заході з нагоди 50-ї річниці відкриття колекції сучасного мистецтва музеїв Ватикану.

Додамо, що українська співачка дає благодійні концерти по всьому світу, щоб привернути увагу світової спільноти до того, що відбувається в Україні через агресивні дії сусідньої держави.

З початком повномасштабної війни в Україні артистка відмовилася від усіх своїх російськомовних пісень – вона співає або українською, або англійською мовами. 

Додамо, що на сторінці в Instagram Тіна Кароль розмістила емоційне відеозвернення, у якому повідомила, що разом зі своїм благодійним фондом закупила човни, штани-броди та жилети, які відправляє до Херсона.

Читайте також: Тіна Кароль у річницю смерті чоловіка звернулася до нього в соцмережі