«Це зовсім недоречно»: Христина Соловій нарвалася на критику за відвертий образ на концерті

фото: Instagram

Співачка виступила в Києві і весь захід був призначений для благодійних цілей

Українська співачка Христина Соловій провела благодійний концерт у Києві, на якому вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень на підтримку Збройних Сил України. Проте, деякі користувачі соцмереж розкритикували артистку через її вбрання. Світлини з концерту Соловій оприлюднила в Instagram.

Співачка виступила на майданчику ArtHall D12, що знаходиться в Шевченківському районі Києва, і весь захід був призначений для благодійних цілей. Попри це, деяким особам не сподобалося обране Христиною Соловій вбрання, і вони висловили свою критику.

Співачка висловилася про військових, які змогли потрапити на концерт, і які в цей час були в окопах.

«Ви наша міць та сила. Ви – титани нашої Незалежності, завдяки вам ця зустріч під київським небом взагалі стала можливою. До наступного моменту, мої невтомні, мої непереможні», – звернулася Христина Соловій.

Під час виступу вдалося зібрати 102 тисячі гривень на авто для захисників на сході України.

Більшість користувачі соцмереж захейтили співачку за її відвертий образ.

«Навіщо така коротка сукня, це вже вульгарність», «Це зовсім недоречно так все напоказ виставляти. Голосом потрібно брати публіку, а не практично голим тілом», «Здається, що фотосесія для Playboy не відпускає пані Христину», «Тут терміново потрібен стиліст. Цей образ юної Лоліти вже зовсім недоречний», «А що то за прикол з голою сракою?», «Ох, сукня... Вона більше відкриває, аніж прикриває», «Скоро голяка буде. Це для кого?».

Однак знайшлися і ті, хто навпаки заступився за співачку і залишили в коментарях багато компліментів.

«Це потрясаюче фото, Христинко! Обіймаю», «Круті ракурси!», «Ніжки дуже гарні, є на що подивитись», «Ну яка ж красуня, просто вау!», «Ти прикрашаєш своєю юністю нашу столицю».

Раніше українська співачка Христина Соловій розповіла про свої перші серйозні стосунки

За словами Соловій, тоді вона була ще дуже юна. Виконавиця навчалася у восьмому класі та дуже сильно закохалася. Втім, тоді хлопець вже перебував у стосунках, та Христину це не зупинило. 

Як відомо, зараз Христині Соловій приписують роман з фронтменом гурту «Жадан і Собаки», музикантом та письменником Сергієм Жаданом. Артисти плідно співпрацюють і дають спільні концерти. У грудні 2022 року Соловій зняла Жадана у своєму кліпі, де вони зіграли коханців. А у травні цього року пару, дуже схожу на Соловій та Жадана, помітили в парку у Львові. Вони трималися за руки і кудись поспішали.