Перший концерт загадкової Klavdia Petrivna у Києві: співачка зняла маску (відео)

Klavdia Petrivna не поспішає розсекречувати свою особистість
фото: пресс-служба Артема Пивоварова

Дебютний концерт співачки зібрав повну залу

30 серпня у Києві відбувся перший концерт найзагадковішої української співачки Klavdia Petrivna. 

Дебютний концерт співачки зібрав повну залу. Klavdia Petrivna вийшла на сцену без традиційної маски на обличчі й капелюха на голові. Фрагмент її виступу опублікував у своєму Telegram-каналі український оглядач Ваня Рассел.

Артистка з'явилася перед глядачами в білому костюмі з розпущеним волоссям. Свій образ вона доповнила окулярами з декором.

Зазначимо, концерти Klavdia Petrivna заплановані на 30 та 31 серпня.

Концерти Klavdia Petrivna відбудуться 30 та 31 серпня у Палаці спорту у Києві
фото: скриншот зі сторінки concert.ua
Klavdia Petrivna – українська співачка, авторка пісень, що зберігає анонімність. Набула швидкої популярності у соціальній мережі TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. На початку 2024 року очолила чарти українських радіостанцій з піснею «Знайди мене». Від початку кар'єри виконавиця зберігає анонімність.

Нагадаємо, загадкова українська співачка Клавдія Петрівна тривалий час зберігає інкогніто, Так, у мережі почали ширити інсайдерську інформацію про те, що у травні відбудеться грандіозний концерт-презентація, де публіка вперше зможе побачити та почути виконавицю наживо. 

Раніше співачка Klavdia Petrivna дала перше інтерв'ю за свою кар'єру. Вона завітала на радіо Хіт FM разом зі співаком Артемом Пивоваровим, де презентувала їхній спільний трек «Барабан».

До слова, Klavdia Petrivna відома піснями «Знайди мене», «Імператори», «Я тобі брехала», «Барабан», «Я щаслива».