Винник у Німеччині показався вперше за довгий час

Олег Винник з волонтерами
фото з відкритих джерел

Виконавець передав допомогу на фронт

Український співак Олег Вінник зустрівся в Німеччині з українськими волонтерами. Відповідне фото 28 листопада в Instagram розмістила офіційна представниця артиста Валерія Барон.

Виконавець передав військовим ліжка, матраци, одяг і взуття. Також він допоміг волонтерам з пошуком та підготовкою автомобіля на передову. 

Зауважимо, з початком повномасштабної війни Олег Винник загадково зник. Зірка майже не з’являється у своїх соцмережах, не випускає нових музичних хітів і ніяк не виходить на зв’язок. Українців збентежила така поведінка артиста. Незабаром стало відомо, де перебуває співак і що насправді з ним сталося.

Виявилося, що артист хворий і зараз перебуває в Німеччині, де він будував карʼєру ще до успіху й визнання в Україні. Музикант лікується в хорошій клініці в Берліні. Водночас Винник активно займається волонтерством: купує автомобілі для ЗСУ та створив спеціальний фонд «Вовчиця». 

Раніше Олег Винник зізнався, що одружений та має сина. Артист не говорить про свою сім’ю публічно, бо не хоче, аби його рідні стали жертвами переслідувань з боку зацікавленої преси.

Читайте також: Кондратюк неочікувано висловився про зникнення Винника