Український бренд звинуватив доньку Полякової в крадіжці одягу: Маша відповіла

Блогерка заявила, що магазин намагається хайпувати на її імені
фото: mashapolyakova/instagram

Дівчина отримала від магазину одяг для реклами, але домовленості так і не виконала

Український бренд одягу звинуватив 18-річну блогерку Машу Полякову, старшу доньку відомої української співачки Олі Полякової в крадіжці їхнього одягу на майже 8 тис грн. Магазин нібито в серпні минулого року домовився з дівчиною про рекламу, передав їй одяг, але реклами так і не дочекався, розповідає ТСН.

Представники бренду заявили, що намагалися вирішити цю ситуацію та не хотіли скандал виносити на публіку. Однак після того, як побачили, що Маша носить їхні речі, які мала б прорекламувати, вирішили не мовчати.

«До останнього не хотіли виносити цю ситуацію на загал. Намагалися вирішити всіма доступними способами: неодноразово пробували достукатися до Марії, навіть писали на пошту і самій Олі», – йдеться в повідомлення магазину одягу.

Маша розповіла власну версію – вона підтвердила, що дійсно була домовленість про рекламу, однак виконати дівчина її не змогла, оскільки потрапила до лікарні.

«Нещодавно в Інтернеті з'явилося якесь відео, де якийсь бренд звинувачує мене в крадіжці. Це дійсно дуже неприємна ситуація, адже я мала викласти рекламу по бартеру, не за гроші, але, на жаль, потрапила до лікарні, тому вчасно не змогла зробити рекламу», – пояснила блогерка.

Маша Полякова додала, що пропонувала сплатити за отриманий одяг, однак їй не надіслали рахунки, а тепер, за її словами, бренд «почистив їхнє листування» та просто намагається хайпувати на імені дівчини.

Нагадаємо, українська співачка Оля Полякова представила новий кліп на пісню «Щоб не плакати – я сміюсь!». Автором відео стала Соня Плакидюк. У новій роботі артистка приміряла не тільки новий колір волосся, а й перевтілилася у рок-легенду Фредді Мерк’юрі.

Читайте також: Відомий продюсер назвав артистів, для яких тепер зникло місце в українському шоубізнесі