Уперше за довгий час в мережі з'явився онук-втікач Ротару

Онук Софії Ротару, перебуваючи за кордоном, вперше опублікував своє фото
фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Онук Софії Ротару поділився новим фото у себе в сторіз

Онук Софії Ротару Анатолій, який з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, втік і навіть прозвав себе кочівником, поділився новим фото. На своїй сторінці в Instagram, він показав себе в образі брутального мачо. На ньому була одягнена біла майка, чорні штани вільного крою.

Він також залишив щетину, яка надала його вигляду акуратної недбалості. Чорно-біле фото було без ніяких пояснень, тому що хотів сказати онук знаменитої співачки залишилося за кадром.

На початку повномасштабного вторгнення Анатолія та його батька Руслана, який також призовного віку, впіймали під час спроби нелегально перетнути кордон України. Перша невдача онука артистки не зупинила. Як згодом аргументував Анатолій у інтерв'ю, він «був змушений залишити країну, щоби почати нове життя».

Це сталося на початку березня, тоді на кордоні з Молдовою, біля міста Могилів-Подільський затримали вісім українців призовного віку. Чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон України на човні у супроводі поводиря. Серед затриманих виявилися Руслан і Анатолій Євдокименко – син і онук співачки Софії Ротару. Після інциденту ні про сина, ні про онука Ротару не було нічого чутно. Згодом Анатолій виклав кілька знімків у соцмережі, з яких можна було зробити висновок, що йому таки вдалося якимось чином втекти за кордон. «Главком» писав, що ймовірно 28-річний Анатолій Євдокименко виїхав з України до Франції.

Нагадаємо, російський продюсер Ілля Сагліані заявив, що від початку повномасштабного вторгнення українська співачка Софія Ротару живе в Європі разом зі своїм сином. За його словами, артистка придбала нерухомість в Італії.