В Україні запускається новий телеканал

фото з відкритих джерел

Програмне наповнення телеканалу складатиме найрейтинговіший контент телеканалу ICTV

Starlight Media анонсувала новий телеканал, що поверне популярні програми та кіно-серіальну лінійку ICTV. Про це повідомляє пресслужба групи.

Зазначається, що 15 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала каналу дозвіл на мовлення. Канал транслюватиме серіали, розважальні шоу та повнометражні фільми, які наразі не може показувати основний ICTV через участь у телевізійному марафоні «Єдині новини».

Телеканал отримав назву ICTV 2, а його програмне наповнення склав найрейтинговіший контент телеканалу ICTV.

«Щодня наші новинні редакції працюють заради захисту українців від російської пропаганди, інформування та наближення перемоги. Це наша відповідальність перед країною та місія, яку ми виконуємо в марафоні «Єдині новини». Ми знаємо, що в цей складний час боротьби українці потребують не тільки інформаційної, а й емоційної опори. Тому ми продовжуємо нашу роботу на користь суспільства і створюємо ICTV2. Цей канал збере улюблені програми та кіно-серіальні продукти для аудиторії та стане ще одним якісним рішенням для наших партнерів, з якими ми працюємо заради відновлення», – зазначив Олександр Богуцький, CEO Starlight Media.

Читайте також: