Вечірка з російськими піснями: Цимбалюк прокоментував скандал, у який втрапив

Цимбалюк заявив, що збирається перекидати відповідальність щодо слухання російської музики на інших
фото: taras.tsymbaliuk/Instagram

Тарас Цимбалюк визнав свою провину у мовному скандалі

Відомий український актор Тарас Цимбалюк прокоментував скандал через вечірку під російські пісні. Відповідну заяву опублікував в Instagram.

«Всі вже прокляли мене? Всі побажали смерті мені і моїм близьким? Те, що публічна людина зʼявляється у соцпросторі і по фону вмикають ворожу музику – це про*об. Я це визнаю і не збираюсь зараз це змахувати на обставини. Також не хочу виправдовуватись і списувати на те, що і хто вмикав. Про*об – є про*об! І він тільки мій», – йдеться у повідомленні.

Актор додав, що йому не варто забувати, що крім волонтерства і виробництва українських фільмів та серіалів, він є публічною людиною.

«І тут варто зробити висновки не тільки мені. На своєму прикладі хочу попросити українців з аудиторією бути пильними! Усвідомте, за вами йдуть люди. Як показує практика, ви можете допомагати країні роками, бути прикладом і кумиром, але достатньо однієї помилки і вас з величезною радістю змішають з гівном», – написав Цимбалюк.

Актор закінчив пост такими словами: «Був не правий!».

Відомі українські артисти написали слова підтримки Тарасу Цимбалюку.

Водночас користувачі соцмереж навпаки засуджують Тараса Цимбалюка.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк втрапив у мовний скандал через приватну вечірку з блогеркою Анною Алхім, на якій грали російськомовні пісні. Його кохана, дизайнерка та рестораторка Світлана Готочкіна також розважалася разом із актором. На опублікованих відео чутно, що компанія відпочиває під російськомовні пісні гуртів Руки Вверх, Hi-Fi, Сергія Мазаєва, Земфіри та інших. 

Читайте також: «Естетично чи вульгарно?»: дівчина Тараса Цимбалюка поділиласась еротичними кадрами