Відомі росіяни вже кинулися поливати брудом Пугачову після її заяви: Хто ти така!

Пугачова та Галкін
фото з відкритих джерел

Алла Пугачова зробила гучну заяву по війні в Україні

Російська співачка Алла Пугачова через соцмережі звернулася до Мін'юсту із заявою визнати її іноагентом. Напередодні цим статусом «удостоїли» її чоловіка Максима Галкіна. Гучне звернення артистки, в якому вона підтримала гумориста, миттю розлетілося мережею. Музичний критик Сергій Сосєдов вже встиг дати коментар пресі. «Вона дуже переоцінює себе та свій вплив», – вважає ура-патріот.

«Хто ти така, Алло Пугачова! Ти була колись співачкою, зараз ти ніхто! Вона що, військовий експерт, вибачте?  Вона взагалі хто і як? Вона забула взагалі, хто вона?» – з театральними нотками в голосі обурюється рашист у розмові з «П'ятим каналом».

Тем часом заступник голови комісії Держдуми із розслідування фактів втручання іноземних держав у внутрішні справи Росії Михайло Делягін заявив в беседі одному з російським інформагентств. «Нехай вона скаже, що «рашка-какашка» та її включать до іноагентів. Або хай візьме гроші на руйнівну діяльність у рамках Російської Федерації. Існує відповідна стаття в КК РФ. Давайте скажу, що хочу, щоб мене всі звали леопардом. Класно, але ж я не леопард. Потрібно відповідати певним критеріям»,  – видав заяву-марення Михайло Делягін.

За його словами, Пугачова може попросити про новий статус офіційно. «Існує юридична форма – люди, які збираються стати іноземним агентом. Тут процедура досить проста. Якщо людина хоче бути іноземним агентом, відповідає критеріям, а держава не помітила. Він має право зробити про це відповідну заяву. Наприклад, ви знаєте, я взяв гроші у ЦРУ і на них поливаю вас брудом. Поки держава не розглянула заяву, вона перебуває у цьому статусі, як я розумію»,  – на повному серйозі продовжив депутат.

Читайте також: