«Викладаю вдома у клієнтів»: Влад Яма розказав, як заробляє на життя в США

фото з відкритих джерел

Відомий український хореограф оселився у Маямі

Хореограф Влад Яма, який у перші дні повномасштабної війни встиг виїхати за кордон? розповів, чим заробляє на життя у Штатах.

Підписники в Instagram запитали у нього, де він проживає, та чи не планує відкрити студію бальних танців. Яма відповів, що проживає у Маямі, а дає лише приватні уроки.

«Викладаю приватно в кількох студіях, а іноді й у приватних спортзалах удома у клієнтів», – відповів він.

фото: instagram / vladyama_official

Нагадаємо, український хореограф Влад Яма знову зіштовхнувся з жорсткою критикою в Instagram, де він поділився новими світлинами, зробленими під час подорожей по США, де зараз перебуває з родиною. На кадрі Влад позує у яскраво блакитній футболці на тлі скель. У підписі танцюрист поділився власними думками про майбутнє.

Проте його публікація викликала хвилю негативних коментарів зі сторони його фоловерів. Більшість з них досі не може змиритися з тим, що Влад виїхав України під час війни та обурюються, що він продовжує демонструвати безтурботне життя за кордоном під час повномасштабного вторгнення.

До слова, стало відомо де перебуває Олег Винник, який з початку повномасштабного російського вторгнення миттєво зник з інформаційного простору.

Читайте також: Стало відомо, куди втік телеведучий Андрій Доманський