Вікторія Бекхем вразила особливим подарунком для єдиної дочки в день народження

Бекхеми з трьома синами та донькою
фото з відкритих джерел

Дівчинка у «дорослій» сукні з голими плечима зворушила маму

Співачка та модельєр Вікторія Бекхем підготувала особливий подарунок для своєї дочки Харпер в день народження. Мама з дівчинкою влаштували ефектну фотосесію.

48-річна дружина знаменитого футболіста та 11-річна донька Девіда Бекхема перебувають у Майамі. Родина приїхала на курорт кілька днів тому, щоб відвідати весілля колишнього чоловіка Джнніфер Лопес Марка Ентоні та моделі Наді Феррейра. Девіду Бекхему доручили особливу місію – бути шафером на церемонії. Вікторія Бекхем відповідала за створення вбрання для подружок нареченої.

Вікторія та Харпер надихнулися святковою атмосферою та влаштували домашнє дефіле. Бекхем подарувала дівчинці елегантне вбрання свого бренду. Харпер приміряла сукню з відкритими плечима з принтом «тай-дай» у синіх тонах. Дівчинка доповнила його білими кедами. Образ дуже сподобався зірковій мамі. «Моя муза номер один. Мамі подобалося створювати цю сукню для тебе. Ти виглядаєш неймовірно!» – написала в Інстаграм Вікторія.

Колишня солістка гурту Spice Girls зробила спільний кадр із Харпер перед дзеркалом. Бекхем-старша постала у пудровій сукні з рюшами. Вікторія поєднувала вбрання з бежевими туфлями на шпильці.

Читайте також: Зеленський розповів, як часто бачить своїх дітей та про що розмовляє з 10-річним сином