«Вони створили культурний злочин»: Скрипка висловився про Лободу та Брежнєву

Артист вважає, що варто створити «культурний Миротворець»
колаж: glavcom.ua

Олег Скрипка зазначив, що те, що вони переклали пісні на українську мову це не «нейтралізує» їхні «злочини»

Український співак, музикант та лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка заявив, що Світлана Лобода та Віра Брежнєва скоїли «культурний злочин», який не має терміну. Про це він повідомив в інтерв'ю Наталі Влащенко.

«Це моя приватна думка приватна, от як воєнні злочини не мають терміну... От я б запровадив, що культурний злочин, він теж не має терміну. І ці всі люди, вони створили культурний злочин. У нас війна в Україні, тому що спочатку було скоєно культурний злочин, в тому числі й оцими діячами, цими істотами», – сказав співак.

Олег Скрипка зазначив, що те, що вони переклали пісні на українську мову це не «нейтралізує» їхні «злочини». Артист вважає, що варто створити «культурний Миротворець», куди б заносили інформацію про зірок з неоднозначною репутацією.

«Те, що вони 25 лютого переписали свої тексти українською, те, що вони зараз там типу підтримують Україну... Їхній злочин, все одно, він є. І війна є в Україні, це на їхній совісті ця вина. І їх дуже-дуже багато, таких персонажів. І тому просто прослідкувати навіть, за яких політичних діячів вони грали концерти, оця вся зграя. От є ж списки «Миротворця», наприклад. От, «культурний Миротворець»,  просто список, щоб ми просто знали», – повідомив Скрипка.

Нагадаємо, що раніше Олег Скрипка висловився про виїзд чоловіків за кордон під час повномасштабного вторгнення.

До того ж Скрипка порівняв французьких жінок із українськими та сказав, що феміністки не мають поваги до чоловіка. 

Читайте також: Олег Скрипка взяв участь у фестивалі в Чорногорії, який організувала росіянка