Зібров висловився про Яму та Винника, які втекли від війни за кордон

Артист назвав правими тих людей, які хейтять Яму з Винником у соцмережах
фото з відкритих джерел

«Я не можу їх засуджувати»

Народний артист України Павло Зібров висловився про співака Олега Винника та хореографа Влада Яму, які втекли за кордон від повномасштабної війни в нашій країні.

У кулінарному шоу «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком» у артиста поцікавилися, хто із знаменитостей став для нього найбільшим розчаруванням після 24 лютого 2022 року. Зібров відповів, що нікого не засуджує, однак розуміє тих людей, які хейтять Яму, Винника і Потапа.

«Я не можу їх засуджувати. У кожного своя нервова палітра. Люди можуть страшенно хворіти від цього. Ну залишилися там за кордоном Яма, Винник, Потап. Так, я не токсик, усе норм. Ясно, що їх молотять, перемелюють у соцмережах люди прості, і вони безумовно праві», – зазначив народний артист.

Зібров також висловився і про позицію Тамари Гвердцителі: «Мені подобається її позиція. Вона покинула Росію, сказала, що у неї мама з Одеси, і поїхала собі у Грузію».

Крім того, народний артист згадав і Лободу. «Принаймні вона старається, хоч щось робить», – сказав він.

Виявилося, що Винник хворий і зараз лікується в хорошій клініці в Берліні. Водночас Винник активно займається волонтерством: купує автомобілі для ЗСУ та створив спеціальний фонд «Вовчиця». Після повномасштабного вторгнення він виїхав до Німеччини і довгий час ані слова не казав про війну в Україні. Тепер зʼявилися чутки, що артист планує повернутися та знову виступати, і стало відомо про справжню причину цього рішення.

Нагадаємо, український хореограф Влад Яма зіштовхнувся з жорсткою критикою в Instagram, де він поділився новими світлинами, зробленими під час подорожей по США, де зараз перебуває з родиною.