Зірка «Голосу країни» переміг в телешоу «Голос Литви»: що відомо про співака

Аняня Удонгво виграв контракт та 15 тисяч євро

У неділю ввечері на Каунас Арені прогримів фінал ювілейного сезону «Голосу Литви». За перемогу боролися десять фіналістів, а виграв Аняня Удонгво, який народився та виріс у Нігерії, а до війни жив в Україні. Про це повідомляє видання 15min.

Аняня Удогво провчився шість років в Одеському медичному університеті, потім працював два роки хірургом. Каже, що, коли жив у Нігерії, то навіть не думав, що буде співати. Голос спочатку випробував у хорі, його керівник запевнила, що у юнака є дар до співу. Хлопець не знав нот, ніколи не навчався в музичній школі. Однак подав заявку на «Голос країни». На проєкті виступав під керівництвом Святослава Вакарчука. Тоді Удогво майже дійшов до чвертьфіналу та вибув після 11 випуску.

Згодом артист співав на бек-вокалі у дуету Tvorchi, який цьогоріч представлятиме Україну на Євробаченні та у співака Дмитра Монатіка. З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну нігерієць з рідними переїхав за кордон.

Після перемоги в литовському Голосі Аняня Удогво отримав 15 тисяч євро (600 тисяч грн) та контракт з компанією Universal Music Group. Підтримати Удогво у прямому офірі прийшов його син, який був з українським прапором.

Читайте також: Блогерка розповіла правду про українську співачку, яка прославляє в Москві окупантів