Зірковий Великдень. Каменських – на фото одна, а Осадча показала синів

фото з відкритих джерел

Українські зірки показали, як відзначають свято

Українські зірки на своїх сторінках у соцмережах викладають дописи, в яких розповідають, як святкують Великдень

«Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Не зраджуємо українським традиціям. Світло завжди перемагає темряву. Пам'ятаймо про це і віримо. Зі святом, українці!» – написав співак Тарас Тополя та виклав фото із Тель-Авіва.

«Христос Воскрес! Хай Бог береже Україну, ЗСУ і наші серця. Дуже багато важких емоцій і почуттів, але нехай Бог дасть нам перемогу і ми станемо добрішими. Бережіть себе та близьких», – написала акторка Наталка Денисенко та виклала фото із Києва.

 «Зі світлим святом Великодня вас. Хочу побажати всій Україні миру та спокою. Нехай світле свято наповнить серця любов'ю та надією на краще майбутнє. Це свято нагадує нам, що добро та віра в завжди перемагають зло та страждання. Бережіть себе та своїх близьких, підтримуйте та пам'ятайте про тих, хто потребує допомоги. Нашим захисникам Збройних Сил України хочу побажати мужності й сили, які необхідні, щоб боронити нашу країну щодня. Зі святом всіх вас!» – написала у дописі співачка Настя Каменських.

«Христос Воскрес! І це – найбільше свідчення перемоги життя, добра та світла! Небесної підтримки нам всім! Нехай світле воскресіння Христове наповнить наші серця любов'ю та милосердям. Нехай Великдень принесе нашій країні перемогу і процвітання. Обіймаю всім серцем і дякую нашим захисникам та захисницям за кожний день. Мирної Пасхи», – привітала зі святом Лілія Ребрик.

Телеведуча Катя Осадча потішила прихильників сімейним контентом.

«Зі світлим святом, з Великоднем! Наші надії, наші молитви, наша спільна на всіх мрія. Нехай світле свято принесе такий омріяний спокій. Миру та злагоди кожній родині. Молимося за кожного нашого героя і за кожного українця, і за тих, хто на небі. Зі святом. Христос Воскрес!» – написала ведуча.

Співак Dzidzio вперше за довгий час опублікував допис в соцмережі та привітав українців з Великоднем. Артист також повідомив, що знаходиться зараз у Празі. На свіжому фото артист з’явився у вишиванці. «Христос Воскрес! Боже, благослови й борони Україну. PS: Запрошую сьогодні всіх українців у Празі на благодійну вечерю, де ми разом з вами наближатимемо нашу перемогу», – написав співак.