Продалася Росії. Відому модель звинуватили у лицемірстві

Аліна Байкова розкритикувала безпринципну поведінку колеги по подіуму
фото з відкритих джерел

Numero – журнал про моду та дизайн, який випускається в різних країнах, зокрема й у Росії

Українська модель Аліна Байкова висловила обурення щодо неоднозначної поведінки відомої бразильської моделі Маріани Фонсекі, яка передусім відома як модель купальників. 33-річна зірка подіуму з'явилася на Каннському фестивалі з синьо-жовтою стрічкою на підтримку України. Вона похвалилася обкладинкою журналу Numero, для якої позувала в епатажному образі.

Аліна Байкова відзначила Фонсекі у себе на сторінці в Instagram, але згодом дівчина закрила коментарі, щоб не викликати шквал критики у фанатів. Аліна особисто вручила дівчині жовто-блакитну стрічку, а Маріана радо прийняла подарунок.

«Учора Росія підірвала дамбу та ГЕС. Це жахлива екологічна катастрофа. А Маріана гордо публікує нову обкладинку російського журналу. Є щось у цьому житті, що я не розумію?», – запитала українка, яка дружила із бразильською колегою.

Нагадаємо, що Numero – журнал про моду та дизайн, який випускається в різних країнах, зокрема й у Росії. Це один із небагатьох міжнародних глянців, який продовжує фігурувати на російському ринку. Над обкладинкою червневого номера працювала закордонна команда.

Додамо, що Маріана Фонсека виходила на подіуми кількох найпопулярніших брендів, зокрема Timberland, Lancome та Dior. Перший модельний контракт дівчині вдалося підписати ще у підлітковому віці.

Раніше «Главком» писав, що колишня модель Victoria's Secret Кендіс Свейнпол постала у сміливій фотосесії. Зірка позувала топлес та в бікіні власної марки. 

Додамо, що актриса «Основного інстинкту» Шерон Стоун не перестає демонструвати підтягнуте тіло. Зірка виклала нове селфі у міні-бікіні. І треба визнати, що навіть на тлі великої фотографії Мерилін Монро на стіні Шерон виглядає надзвичайно.

Читайте також: Супермодель Хайді Клум на червоній доріжці Канн в голій сукні засвітила зайве