Актор студії «Квартал 95» показав росіянку, яка чекає дві Лади за синів-окупантів

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Юрій Великий оприлюднив пародію на реальне інтерв'ю однієї з російських матерів

Актор студії «Квартал 95» на своїй сторінці в соцмережі оприлюднив чергову пародію, на цей раз – на реальне інтерв'ю однієї з російських матерів, яка з радістю розповідала на телекамеру, що проводжає на війну в Україну одночасно двох синів.  

«Два сини проводжаю!» Інтерв'ю зі щасливою матір'ю чМобіков. Сміємось – отже не здаємось», – підписав Великий ролик.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юрий Великий (@yuri_velikiy)

«Чого чекаєте від спецоперації?» – запитує по сюжету журналіст в кадрі у щасливої матері. «Дві лади чекаю», – відповідає жінка. «А якщо з ними там щось станеться, що робити будете?» – «Нових нарожаю! Наше прізвище Іванови. Будуть у Іванових два нових Іванови».

Підписники коментують побачене: «Вся сутність рашистів! Чому ми раніше цього не розуміли… Слава Україні!», «Було б смішно, та чогось сумно. Сумно не за них, ще нарожають. А от скільки ті виховані такими ідіотками Іванови покладуть наших хлопців», «Відмінна пародія, хто бачив оригінал зрозуміє. Смішно звичайно, щоб не було так сумно... Як казав генерал Лебідь, будь-яка війна закінчується миром, шкода тільки що ось такі сини ні за що в пакеті повернуться додому, і про них навіть ніхто не згадає через якийсь час», «Я раніше бачила ролик про ту жінку і була, чесно кажучи, шокована її недоречним позитивом. Пародія у виконанні Юрія мене розсмішила. Хоча не до сміху. Що відбувається з людьми?», «Юрію, як швидко ви зробили пародію на цю «радісну» матусю, у якої замість мозку вакуум! Геній пародій, браво!»

Читайте також: