Андрій Данилко побився в метро зі сценічною мамою – акторкою Інною Білоконь

Данилко і Бєлоконь – дружать багато років
фото з відкритих джерел

Артисти люблють тішити шанувальників ціківими відео

Музикант Андрій Данилко, який любить радувати шанувальників потішними відео, на своїй сторінці в соц мережі виклав жартівливе відео з участю свою сценічної мами – акторки Інни Білоконь.

По сюжету Данилко і Білоконь – два пасажири підземки столичного метро, які зустрічаються на ескалаторі станції метро «Майдан Незалежності». Розсіяний пасажир Данилко займає лівий ряд ескалатора, де ставати не треба, бо цією стороною зазвичай летять вверх ті, хто запізнюються. От такого пасажира і зіграла в роликуБілоконь. Вона тихенько, але дуже наполегливо попросила Данилка посунутися. Той, як завжди в таких випадках буває, голосно обурився і посіпав Інну за рюкзак, за що отримав тим самим рюкзаком.  В дописі до відео артист запитує, хто з підписників у сценці побачив себе. 

Раніше «Главком» писав, що артист Андрій Данилко на сторінці свого сценічного персонажа – Вєрки Сердючки опублікував запальне відео, на якому з партнеркою Інною Білоконь запалює в автобусі, який везе їх на чергові гастролі.

У ролику артистів знято у салоні автобуса. Коли починає лунати музика, вони спочатку сидять, ніби нічого не відбувається, а потім зненацька підскакують з місць і влаштовують запальний танець. Наприкінці відео – артисти цілуються.

Читайте також: Дружина ексгубернатора Скічка зчепилася в Мілані з російським професором