Друг Зеленського про токсичне оточення президента: Він перебуває у тераріумі

Кошовий каже, що дружить із Зеленським 18 років
фото з відкритих джерел

Євген Кошовий розповів про чиновників, які «вважають, що іншої крові»

Художній керівник та актор студії «Квартал 95» в інтерв’ю телеведучому та блогеру Олексію Суханову розповів, як змінився його друг – президент Зеленський за час великої війни. Про це йдеться в програмі «Говорить Суханов». За словами Кошового, час від часу йому вдається побачитися з колишнім колегою по «Кварталу» Володимиром Зеленським.

«Я намагаюся робити це частіше. Але, зрозуміло, що часу на це не вистачає. Та дуже хочеться, щоб він трошки відволікався, тому що за цей рік він щось трошки постарів, – каже Кошовий. – Я, коли побачив обкладинку Der Spiegel, він там взагалі на себе був не схожий. Я відразу написав йому: «З тобою все нормально?» – і відправив йому обкладинку. А він каже: «Та то світло таке». Він до цього легко ставиться. Посмішка в нього з обличчя пішла, але почуття гумору він не втратив. Коли переписуємося, іноді буває так, що щось напише, і я думаю: «О, ти в формі, брат».

Також в інтерв'ю Євген Кошовий згадав про оточення президента: «Є такі, що не подобаються. Багато хто. Прізвищ не називатиму. Вони про це чудово знають. Я на цьому не акцентую його увагу. У нього і без цього є що робити. Вони чудово знають, як я до них ставлюся. Тому що я про це говорю і в публічному просторі. І вони про це дізнаються».

Кошовий додає, що таких людей багато: «Вони вважають, що іншої крові. Я розумію, що деякі з них народилися в норкових пелюшках, і так вони по життю йдуть, але нічого хорошого в мажорстві їхніх дітей і в їхньому життєвому сенсі грошовому, немає. Не бачу у цьому життєвої сили. Не цікаво. А він буде намагатися на тебе залізти. Вони живуть іншим життям і принципами. А дехто без принципів взагалі».

«Чи можна сказати, що президент зараз перебуває у тераріумі?» – запитав Суханов. «Так, з 2019 року. Всі розуміли, що так воно і буде». «Він самотня людина?» – перепитав Олексій. «Абсолютно – ні! – відповів Євген. – В нього є друзі, ті хто поруч з ним сидить, хто з ним їздить. Є люди, які з ним будуть до кінця».

Читайте також: Сім'я українки, яку застрелив Алек Болдвін, знову подає на актора до суду: що вимагають