Ектор Хіменес-Браво полетів до Колумбії та показав відео зустрічі з рідними в аеропорту

Телеведучий з мамою на зйомках в Києві
фото з відкритих джерел

Телесуддя кулінарних проектів рік не бачив родину

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво полетів з України до Колумбії провідати свою родину. Відео теплої зустрічі з рідними телесуддя виклав у своєму Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

«Я не вірив, що скоро побачу рідних. Війна розділила світ до і після. Моїй мамі 76 років – ми вже бачили погані часи в Колумбії, коли там було небезпечно жити. На рахунок України вона вважає, що я божевільний, якщо весь рік жив тут у такий активний і небезпечний час. Злиться, переживає, але каже, що пишається. Звучить дивно... Я дуже сумував», – розповів Ектор в соцмережі.

Після цього він записав відео зустрічі з рідними в аеропорту. «Таким щасливим я давно не був. Сім’я», – коротко підписав ролик Ектор. Повномасштабне вторгнення застало телеведучого в рідній Колумбії, куди він відлетів у відпустку з мамою та коханою. Сім'я просила залишитися на Батьківщині, однак він повернувся до України.

Раніше суддя кулінарних шоу ділився із шанувальниками спогадами з дитинства. Розповідав, що його мама – дуже сувора у вихованні дітей жінка. В дитинстві у неї винні були всі: і він, і його старший брат. «Ми зі старшим братом багато лаялися в дитинстві, я відчував, що він до мене несправедливий. Але мама ніколи не розбиралася, хто винен – карала завжди обох! Це було дуже прикро в дитинстві, але зараз я розумію тебе, мамо. У конфлікті завжди винні обидва», – згадував Ектор.

Також телеведучий розповів, що мама хотіла жити поруч із сином у Канаді, де той мешкав якийсь час. Він навіть купив їй там будинок. Однак після його робота потребувала постійних переїздів, і жінка повернулася до Колумбії до старшого сина та доньки.

Читайте також: Камалія вперше розповіла про знайомство з Путіним: Він часто дзвонив мені