Легенда кантрі-музики заспівав «Червону руту» в центрі Києва

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співак також пройшовся вулицями Києва та спустився у метро

Вчора до Києва приїхала легенда кантрі-музики, американський виконавець Бред Пейслі. Володар найпрестижніших нагород в музичній індустрії, зокрема й три «Греммі», зіграв на гітарі та заспівав українською «Червону руту» в центрі Києва.

Співак також пройшовся вулицями Києва та спустився у метро, де виконав свій сингл «The Same Here». «Я знаходжусь на станції метро в Києві, де тисячі людей переховуються під час повітряної тривоги. Понад рік тому росія завдала нищівного удару по цьому народові. Я роблю все, що в моїх силах, аби допомогти, і закликаю вас робити те саме», – розповів виконавець.

Скільки Бред Пейслі пробуде в столиці наразі невідомо. Всесвітньо відомий музикант ще рік тому підтримав Україну в боротьбі з окупантами, провів збір коштів на потреби українців та став амбасадором платформи United24. В березні він оприлюднив трек «Same here», в якому пролунав фрагмент інтервʼю з Володимиром Зеленським. Кошти з роялті співак пообіцяв передати Україні. Сингл посів перше місце серед завантажень в Apple Music.

Бред Пейслі – володар трьох нагород «Греммі», п’ятнадцяти нагород Academy of Country Music Awards, чотирнадцяти Country Music Association Awards та двох American Music Awards. У 2008 році він став першим виконавцем, чиї десять синглів поспіль опинились на першому місці Billboard Country Airplay.

Читайте також: Wellboy із гучним скандалом порвав з продюсером: той натякнув на алкоголізм та махінації