Слава Камінська знялась в новому кліпі разом зі своїми дітьми

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка Слава Камінська присвятила композицію всім українцям, які вимушені виїхати з України

Слава Камінська випустила кліп на дебютний авторський україномовний трек «Додому», в якому вперше знялись її діти. За словами співачки, трек був написаний ще навесні, прямо в машині – по дорозі, коли вона з дітьми втікала від війни. Однак на створення екранізації не вистачило емоційного ресурсу.

Майже на півроку акаунт артистки в соцмережі з мільйоном підписників був заблокований через публікації про вторгнення РФ в Україну. Багато негативу та складні події зупинили творчість артистки. Слава проживала депресію, втому та виснаження. Нещодавно Камінська зустріла українських дівчат за кордоном. В переживаннях та емоціях народилось зворушливе відео на пісню «Додому».

«Вперше з початку повномасштабного вторгнення моя стрічка переповнена хорошими новинами, адже нарешті наші захисники, наші рідні хлопці та дівчата повернулись з російського полону додому! Дякую кожному, хто боронить нашу землю і наближає момент, коли всі українці зможуть повернутися до Рідної домівки. Завдяки вам, сьогодні я готова поділитись своєю історією, своїм болем та переживаннями. Інколи є те, що не можливо описати словами. Це – ніби сповідь, в якій зібрані найсокровенніші переживання. Я вперше настільки відверта з вами», – ділиться співачка.

В планах артистки випустити перший повністю україномовний альбом, зібравши найсильніші емоції, пережиті жінками під час війни.

Читайте також: