Супермодель Макменамі показала забої після скандального падіння на показі Valentino

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Відео падіння моделі стало вірусним

Найбільш обговорюваним моментом шоу Valentino на Тижні моди в Парижі виявився інцидент із 56-річною американською моделлю. Крістен Макменамі в незручних туфлях на підборах не втримала рівноваги і впала на подіум. Піднявшись, вона взяла туфлі до рук і пішла босоніж. Відео падіння моделі стало вірусним. Після показу Крістен прокоментувала свій конфуз.

«Дякую П'єрпаоло Піччолі та дому Valentino. Я облажалася», – написала Макменами в особистому блозі. Крістен також показала забої, які отримала під час падіння.

Багато користувачів поспівчували моделі. Блогери також висловили критичні зауваження на адресу модного будинку. «У вересні минулого року в Парижі у Valentino була така ж проблема з моделями, які падали через туфель», «Минулого разу на показі Valentino я стояв перед виходом і бачив, як багато моделей поверталися з туфлями в руках», «Чому бренди не рахують моделей за людей? Я не маю інших пояснень. Давайте скасовувати Valentino – у них із сезону в сезон падають моделі. Вони мають незручне взуття», – написали фоловери.

Щоб виправдатися за цей інцидент, італійський модний будинок зробив офіційну заяву. Він поклав усю провину за те, що трапилося на саму Макменамі. «Будинок Valentino піклується про безпеку та благополуччя талановитих чоловіків і жінок, найнятих для дефіле на подіумах. Моделі пропонували альтернативні види взуття, щоб забезпечити комфорт під час показу», – цитує модельєрів New York Post.

Читайте також: Ексчоловік Джей Ло та батько її дітей одружився з учасницею конкурсу «Міс Всесвіт»