У Грузії чоловік накинувся на виконавця російських пісень

фото: скріншот

Грузин пояснив, що віддає належне творчості у всіх її проявах, але слухати російські пісні в Грузії, коли 20% країни окуповані Росією – це ненормально

У мережі розповсюдили відео, на якому вуличні музиканти у Грузії виконують російські пісні. Це викликало невдоволення у одного з місцевих жителів, який, очевидно, відверто протестує проти окупаційної політики Російської Федерації та не бажає чути музику з країни-терориста у своїй країні. 

На відео можна побачити, як хлопці виконують пісню «Що таке осінь» гурту «ДДТ», акомпануючи себе на гітарі. Грузин несподівано підійшов до вокаліста і прокричав у мікрофон всім відому фразу: «Російський військовий корабель, іди на**й!»

Вуличні музиканти відреагували на цю ситуацію з глузуванням, але одночасно було помітно, що вони злякалися. Коли інші присутні почали стримувати чоловіка, який висловлював свій незадоволений російською музикою, виконавці почали вигукувати: «Повтори ще раз».

Тим часом грузин намагався пояснити, що він віддає належне творчості у всіх її проявах, але слухати російські пісні в Грузії, коли 20% країни окуповані Росією, а 300 тисяч його співвітчизників стали біженцями через російську агресію – це ненормально. Також судячи із фрази українського прикордонника з острова Зміїний, яку повторив чоловік, він виступає проти війни в Україні і таким чином висловив свою позицію.

«У Грузії на Руставелі російські пісні! Я люблю творчість! Я художник. Це мій малюнок на футболці... Але слухати російські пісні! Я не хочу», –  прокричав грузинським чоловік.

Раніше повідомлялося, що Роман Білик, головний вокаліст російської групи «Звірі», чий склад майже повністю змінився декілька років тому, влаштував виступ на окупованих територіях України