Відома співачка почала задихатись під час виступу в Бразилії

З Тейлор Свіфт трапилась неприємна ситуація
фото: скрін із відео з соцмереж

Концерти Тейлор Свіфт у Ріо-де-Жанейро подекуди називають «смертоносними» через аномальну спеку у місті

Знаменита співачка Тейлор Свіфт виступає світом з туром The Eras Tour. У Бразилії її концерти почали називати «смертоносними» через аномальну спеку та її наслідки. Про це повідомляє Page Six.

У мережі глядачі опублікували відео з концерту Тейлор Свіфт у Бразилії. Зі співачкою трапилась неприємна ситуація. Під час виконання пісні Take Me Home у Тейлор почалися проблеми з диханням. Вона почала немов задихатися просто на сцені. Артистка на момент призупинилась.

Щоб відновити дихання, Свіфт заклала руки за спину, підняла обличчя догори та набирала у легені щонайбільше повітря. Так їй вдалося продовжити концерт.

Виступи Тейлор Свіфт у Ріо-де-Жанейро подекуди називають «смертоносними» через аномальну спеку у місті. Температура повітря там сягала майже 40 °C. Через це артистка перенесла ще два запланованих виступи на інші дати.

Стався й інший нещасний випадок. 23-річна фанатка, яка відвідала концерт Тейлор Свіфт у Ріо-де-Жанейро, знепритомніла через спеку. Швидка госпіталізувала її, але медикам не вдалося врятувати дівчину. Вона померла через зупинку серця.

Раніше повідомлялося, що американська співачка Тейлор Свіфт на концерті з'їла жука.