«Білий Барс» став чемпіоном ЮХЛ в сезоні 2017/18

«Білий Барс». Фото: ФХУ

В овертаймі вирішальною стала шайба капітана «Білого Барса» Максима Разумова

«Білий Барс» обіграв в овертаймі херсонський «Дніпро» у фінальному матчі ЮХЛ.

Команда Костянтина Буценка розпочала поєдинок в рази активніше, ніж суперник, однак автором першої шайби став гравець саме «Дніпра». На 14-й хвилині протистояння Артем Целогородцев закинув снаряд в незахищений кут воріт опонента.

Уже в другому періоді «барси» зуміли повернути в матчі статус-кво і навіть вибитися в лідери. На 32-й хвилині результативними діями відзначився Олег Гуменюк, а через десять хвилин Данило Печерських оформив ще одну шайбу.

«Дніпро», в свою чергу, перемогу так просто віддавати не збирався, і вже в фінальному періоді зрівняв рахунок завдяки Едуарду Жуку, який з близької відстані закинув шайбу в ворота Олександра Качули з точної передачі Олексія Болотіна. Більше в основний час ніхто вразити ворота суперників не зумів.

В овертаймі вирішальною стала шайба капітана «Білого Барса» Максима Разумова, який з ассиста Дмитра Даниленка зумів обіграти Максима Сулютіна і принести своїй команді перемогу.

Відзначимо, що в минулому році «барси» також грали в фіналі і боролися за титул в додатковий час, але тоді золоті медалі все ж дісталися «Беркуту».

Юнацька хокейна ліга

Фінал

«Білий Барс» - «Дніпро» - 3:2