Бундесліга. «Боруссія» з Ярмоленком програла «Баварії» у центральному матчі

У Ярмоленка було два забійних моменти для голу

«Баварія» на виїзді впевнено обіграла «Боруссію» (3:1) в центральному матчі 11-го туру Бундесліги, а Андрій Ярмоленко упустив дві можливості забити.

Ще в першому таймі у ворота «Боруссії» влетіло два м'ячі. На 16-й хвилині Хамес Родрігес прострілив на Ар'єна Роббена, а той зі штрафної зони зі своєї коронної лівої поклав м'яч прямо під штангу.

А за вісім хвилин до перерви Йозуа Кімміх прорвався по правому флангу, виконав простріл на Роберта Левандовскі, який завдав удар ефектний удар п'ятою, а м'яч рикошетом від Юліана Вайґля влетів у ворота.

Всі питання остаточно були зняті на 67-й хвилині. Давид Алаба з лівого флангу прострілив на Левандовскі, а м'яч, так і не торкнувшись поляка, залетів у ворота.

Уже в самій кінцівці Марк Бартра шикарним обвідним ударом один м'яч відіграв, але це був лише гол престижу.

Український півзахисник «Боруссії» Андрій Ярмоленко вийшов на поле в стартовому складі. Тільки в першому таймі у нього було два забійних моменти для голу. У першому випадку його вихід один на один зі Свеном Ульрайхом завершився сейвом воротаря мюнхенців, а в другому - удар екс-лідера «Динамо» заблокував захисник. На 80-й хвилині його місце на полі зайняв юний англієць Джейдон Санчо.

«Баварія» набрала 26 очок і зміцнила лідерство. «Боруссія Д» з 20 очками опустилася на третю сходинку.

У наступному турі на команду Юппа Хайнкеса чекає дербі з «Аугсбургом», а «джмелі» поїдуть в гості до «Штутгарта».

Чемпіонат Німеччини. Бундесліга

11-ий тур

«Баварія» - «Боруссія» - 3:1