«Даллас» зазнав третьої поспіль поразки, «Флорида» вперше виграла в новому сезоні НХЛ

Фото взяте з сайту sport.unian.ua

У ніч на суботу відбулися чергові матчі регулярного чемпіонату

У ніч на суботу в Національній хокейній лізі «Даллас» зазнав третьої поразки поспіль, а «Флорида» обіграла за булітами «Вашингтон», відсвяткувавши успіх вперше в новому сезоні.

У той же час, «Нешвілл» продовжив переможну серію до чотирьох матчів, але втратив воротаря Пекку Рінне, повідомляє офіційний сайт ліги. Перемогу «Міннесоті» над «Далласом» (3-2-2) принесли три голи у третьому періоді, у тому числі переможний Райана Сутера на 13-й хвилині, а також 33 сейва Девана Дубника.

Енергії Радулова, який у перших шести матчах набрав 10 (3+7) очок, «Далласу» явно не вистачало. Місце росіянина в першій ланці зайняв Руп Хінтц, а в першій бригаді більшості - Тайлер Пітлік. Перед початком гри у «Далласа» була найкраща в лізі реалізація більшості будинку (54,6 відсотка), проте в цій грі «Старз» не скористалися жодним з трьох шансів. «Старз» не могли нанести перший кидок до 12 хвилини першого періоду, але в другому перекидали суперника з рахунком 24-13.

Однак голів у перші 40 хвилин забито не було багато в чому завдяки відмінній грі воротарів Девана Дубника і Бена Бішопа. Рахунок в матчі на першій хвилині третього періоду відкрив Джейсон Спецца. Але «Вайлд» перекидали суперника в цьому ігровому відрізку з рахунком 15:4 і забили три голи, один з яких у порожні ворота.

Національно хокейна ліга

Регулярний чемпіонат

«Вашингтон» – «Флорида» – 5:6 (1:4, 3:1, 1:0)

«Даллас» – «Міннесота» – 1:3 (0:0, 0:0, 1:3)

«Калгарі» – «Нешвілл» – 3:5 (1:1, 1:2, 1:2)