Дочка легенди російського тенісу потрапила в реанімацію через наркотики

Олеся Кафельнікова потрапила в реанімацію

Дочка екс-першої ракетки світу і віце-президента Федерації тенісу Росії Євгенія Кафельнікова модель Олеся Кафельнікова потрапила в реанімацію через наркотики, повідомляє Ехо Москви з посиланням на журнал Hello

За інформацією джерела, 18-річна дочка Кафельникова після розставання зі своїм хлопцем 27 липня увечері зникла із зв'язку з близькими, а пізніше потрапила в реанімацію. Це могло бути пов'язано з передозуванням наркотиками.

Сам колишній тенісист в своєму Twitter перед появою в пресі цієї новини написав, що він поганий батько, а потім додав слово «Наркотики». Пізніше Кафельніков підтвердив, що його сторінка не була зламана і ці повідомлення він писав сам.

«Не можу більше в собі тримати!! Допоможіть. Я - батько-невдаха ! Ось що найнеприємніше для будь-якого батька - усвідомлювати цей факт. Але я цього не заслуговую. Я потрапив в «пекло»! Подальше життя починає втрачати сенс», – написав

Однак пізніше в пресі з'явилася інформація, що Олеся могла отруїтися алкоголем, а інформація про її реанімацію може не відповідати дійсності.