Екстра-ліга з футзалу отримала нового лідера: «Сокіл» здолав «Титан». Інші матчі

Гра «Енергії» та «Продексіма»

10-11 грудня в Екстра-лізі відбулись матчі 12-го туру

«ІнБев/НПУ» та «Ураган» видали дуже безкомпромісний поєдинок. Підопічні Валерія Директоренка мали серйозний намір взяти домашні три очки, і гол Карбули це зайвий раз підтвердив.

Але для житомирських вболівальників результативного продовження не було. Проте, від цього матч лише не втратив, інформує офіційний сайт Асоціації футзалу України.

На початку другого тайму Микитюк зрівняв рахунок Він же згодом повторив свій успіх. Коли за хвилину до кінця Чеберяк втретє вивів «ІнБев/НПУ» вперед, то вже здавалось, що господарі майданчику вже не випустять перемогу. Але іншої думки був «Ураган», а точніше – Горбатий. Саме він врятував «драконів» від поразки.

«ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) – 3:3

Голи: Карбула (7), Бакум (30), Чеберяк (39) – Микитюк (23, 31), Горбатий (40)

Для обох лідерів Екстра-ліги очна зустріч була, безумовно, важливою. І від її результату залежало, чи буде у чемпіонаті новий лідер. Складалася гра з перемінним успіхом для обох команд. У «Титана» були хороші шанси на те, щоб вивезти три очки з Хмельницького. Двічі по ходу поєдинку покровці виходили вперед. Але буквально за кілька миттєвостей після того, як Мілінькій зробив рахунок 2:1 на користь гостей, своє вагоме слово сказали провідні гравці «Сокола». Спочатку Педяш зрівняв рахунок, а вже трохи згодом Лисенко не тільки оформив дубль, а і забив, як виявилось потім, переможний гол.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Титан» (Покровське) – 3:2

Голи: Лисенко (26, 36), Педяш (35) – Грицовець (16), Мілінькій (34)

Протистояння чемпіона та віце-чемпіона України за підсумками минулого сезону, безумовно, мало стати центральним у всьому турі. Однак, «Продексім» уже на 4-й хвилині повів у рахунку 2:0. Херсонці мали достатньо моментів для того, щоб збільшити свою перевагу. Але «Енергія» витримала цей тиск.

А вже на початку другого тайму капітан «енергетиків» Андрій Федюк забив дуже важливий гол для своєї команди. Завдяки йому «зелено-білі» тепер мали шанси на те, щоб як мінімум зіграти внічию. На 40-й хвилині львів’яни, завдяки голу свого капітана, зрівняли рахунок. Але на цьому вони не зупинились, і в результаті скоро Тарас Кузь забив гол, який став переможним для «Енергії».

«Енергія» (Львів) – «Продексім» (Херсон) – 3:2

Голи: Федюк (21, 40), Кузь (40) – Скорий (4), Роніньо (4)

«Кардинал-Рівне» був націлений на те, щоб якомога швидше відкрити рахунок. Але забити їм вдалося лише ближче до екватору першого тайму. На що «ХІТ» відповів двома забитими м’ячами на 13-й хвилині. А потім пішли «гойдалки». «Кардинали» не хотіли поступатись гостям зі столиці України, і незадовго до перерви зрівняли рахунок.

А вже після того, як гра була поновлена, обидві команди показували свої результативні аргументи щодо шансів на перемогу. Але, як виявилось, ані «Кардиналу», ані «ХІТу» перемогти не судилося.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ) – 5:5

Голи: Мануйленко (8), Басич (18, 33), Волянюк (26, 30) – Жук (13), Школьний (13), А. Борсук (23), Тменов (31, 34)