Фернандо Алонсо став четвертим у 24-х годинах Дубая

Фернандо Алонсо

Астурієць у складі команди FA Racing об’єднався з Давідом Відалесом

Іспанський пілот цього вікенду об’єднався з Давідом Відалесом, віце-чемпіоном світу з картингу, Педро де ла Росою, Анхелем Бургеньйо та Альберто Фернандесом, щоб позмагатись у 24 годинах Дубая.

Фернандо Алонсо щасливий кожного разу, коли сідає за кермо машини – байдуже, якої. І цього вікенду він ганявся на карті.

Астурієць у складі команди FA Racing об’єднався з Давідом Відалесом, віце-чемпіоном світу з картингу, Педро де ла Росою, Анхелем Бургеньйо та своїм другом і помічником Альберто Фернандесом.

Після початку у п’ятницю, гонка на витривалість на картодромі Дубая завершилася у суботу в першій половині дня – іспанська команда фінішувала на четвертому місці у Кубку націй.

Відалес, наймолодший у команді, відповідав за початок гонки, що відбувся у старому стилі перегонів Ле-Мана – тут пілоти бігли до своїх картів.

Іспанська команда стартувала другою, але після 24 годин із замінами кожної години де ла Роса перетнув лінію фінішу на четвертій позиції, завершивши 1 128 кіл.

Астурієць, який у 2017 році провів на власному картодромі в Ов’єдо другий етап чемпіонату Європи з картингу CIK-FIA, продовжує демонструвати свій інтерес до розвитку картингу для наймолодших гонщиків, і ця пригода у Дубаї є чудовим прикладом цього.