Фонсека не вважає, що порожній стадіон «Ліона» стане перевагою «Шахтаря»

Паулу Фонсека. Фото: ФК Шахтар

Головний тренер донецького «Шахтаря» поспілкувався з журналістами напередодні матчу Ліги чемпіонів проти «Ліона»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека поспілкувався з журналістами напередодні матчу Ліги чемпіонів проти «Ліона».

Про це повідомляє Sport Arena.

«У нас були проблеми з обороною в першому матчі, які ми спробували відкоригувати. У нас інший суперник, ми зробили висновки. Матвієнко продовжить грати в центрі оборони, хоча це й нетиповий перехід для лівого оборонця. Чесно кажучи, не відчув невпевненість з боку П'ятова в перших матчах сезону, тому він далі гратиме у воротах», - запевнив тренер.

«Не хотів би порівнювати «Ліон» з будь-якою іншою командою, тому що це самодостатня сильна команда з якісними гравцями. Результати «Ліона» доводять мої слова. У нас є свій стиль, настрій. Ми завжди намагаємося домінувати, володіти ініціативою, грати в атакуючий футбол. Іноді суперник цього не дає, але ми завтра спробуємо. Ми розуміємо, що доведеться грати проти сильного суперника», - додав Фонсека.

Тренер «Шахтаря» не впевнений, чи будуть порожні трибуни перевагою для його команди.

«Не знаю, чи будуть порожні трибуни перевагою. Але такі рішення, як на мене, не повинні прийматися. Я б вважав за краще зіграти при вболівальниках «Ліона». Стадіони завжди повинні бути повними, галасливими, люди повинні приходити дивитися на гарний футбол», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів «Ліон» - «Шахтар» відбудеться у вівторок, 2 жовтня.