Фонсека: Якщо є думка, що ми приїхали в Неаполь оборонятися, то ви помиляєтеся

Паулу Фонсека

Головний тренер «Шахтаря» поділився очікуваннями від майбутнього матчу з «Наполі»

Перед матчем з «Наполі» у Лізі чемпіонів футболісти «Шахтаря» знаходяться у відмінному стані.

Про це повідомив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека.

«Якщо говорити про важливість цього матчу, то для нас всі матчі важливі. Так, це матч Ліги чемпіонів, але він настільки ж важливий для «Шахтаря», як і всі інші. Команда знаходиться у відмінному стані, всі здорові, всі мотивовані, і готові зіграти проти такої великої команди, як «Наполі», - зазначив тренер.

«Я нічого не боюся. Це всього лише гра. Ми дуже поважаємо цю команду, яка є однією з кращих в Європі, кращою в Італії, і яку тренує великий тренер, якого я поважаю. Ми любимо домінувати на полі і володіти м'ячем, але ми розуміємо, що нам потрібно буде підлаштовуватися під гру «Наполі». Але я можу гарантувати, що ми ніколи не зрадимо нашим принципам гри», - сказав Фонсека.

Тренер запевнив, що його команда приїхала в Неаполь не для того, щоб лише оборонятися.

«Якщо є думка, що ми приїхали сюди оборонятися, то ви помиляєтеся. Якщо якийсь час в матчі нам доведеться грати без м'яча, це буде лише говорити про якість нашого суперника, а не про те, що ми боїмося, чи не будемо грати на перемогу», - запевнив фахівець.

«Я завжди готовий відкрити двері плей-офф Ліги чемпіонів. Ми завжди готові до хороших моментів, і не готові до поганих. Якщо вийдемо в наступний раунд, то виконаю свою обіцянку і прийду в образі Зорро. Я знаю, що ви не вірите, але так буде», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, матч «Наполі» - «Шахтар» відбудеться у вівторок, 21 листопада. Початок о 21:45.