Футболісти національної команди України розпочали збір у Харкові. Фотогалерея

Фото ФФУ

Напередодні у розташування збірної прибули всі викликані гравці

Національна команда зібралася напередодні, 19 березня, у Харкові для того, аби розпочати свій березневий збір.

Основна група гравців прилетіла регулярним рейсом із Києва, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Останнім до партнерів приєднався й Євген Коноплянка, літак якого прибув за розкладом.

На гравців, які у вікенд не виступали за свої клуби, чекало фітнес-тренування під керівництвом тренера з фізпідготовки Івана Баштового.

Участь у цьому занятті взяли семеро виконавців: Коваленко, Матвієнко, Зінченко, Шепелєв, Буяльський, Петряк та Хачеріді. Решта хлопців вирушили до сауни та басейну.

Вечірнє тренування у понеділок було скасоване у зв’язку з морозом та великою кількістю снігу, що випав у Харкові впродовж ночі та дня. Зважаючи на це й на те, що більшість футболістів у вікенд мала достатньо ігрової практики, тренерський штаб вирішив надати перевагу відновленню гравців.

Водночас, роботи щодо приготування газону стадіону «Металіст» до відкритого тренування, яке заплановане на вівторок, йдуть повним ходом. Синоптики обіцяють, що стовпчик термометра підніметься вгору, поле буде повністю очищене від снігу, відтак проведенню відкритого тренування нічого не загрожує.

Початок відкритого тренування для вболівальників заплановано на 18:00.

Дебютант збірної Роман Яремчук одразу ж після прибуття поспілкувався з лікарями національної команди Ашотом Худаєвим та Артуром Глущенком. Рішення щодо участі Романа у зборі буде оголошене пізніше: форвард у супроводі медиків вирушив до лікарні для проведення МРТ.

Після сауни на хлопців чекало командне зібрання, яке стало першою зустріччю колективу після тривалої перерви. На цій зустрічі тренерський штаб озвучив завдання команди на поточний збір.