Хацкевич: Коли є претензії до арбітрів, я буду їх висловлювати в жорсткій формі

Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо

Тренер «Динамо» прокоментував перемогу над «Олімпіком»

На ігри Прем'єр-ліги України потрібно призначати арбітрів, які будуть контролювати хід матчу.

Таку думку висловив головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич, який прокоментував перемогу своєї команди над «Олімпіком» у матчі 9-го туру чемпіонату України.

«Як я оціню суддівство в матчі? На такі ігри потрібно призначати арбітрів, які будуть контролювати хід матчу. Такі порушення моментами були як в одну, так і в іншу сторону, але в моменті з порушенням правил проти Кадара повинна була бути чиста червона картка», - зауважив він.

«Арбітр має розуміти, коли гравець цілеспрямовано намагається завдати травми. Пенальті на Мбокані, поза грою - я ще не переглядав ці моменти, потрібно подивитися, але насправді суддя сьогодні з грою не впорався. Молодий арбітр потрапив під тиск, потрапив під ситуацію, де насправді йде гра в кість, а він трактує це як неоднозначне порушення. Я зовсім незадоволений суддівством у сьогоднішній грі», - додав Хацкевич.

Хацкевич також прокоментував повернення «Динамо» на перше місце турнірної таблиці.

«Звичайно, я чув оголошення диктора по стадіону. Кажуть, що там теж були претензії до арбітра, було компенсовано шість хвилин. Давайте судити нормально. Коли є претензії, я буду їх висловлювати, і буду це робити в жорсткій формі», - заявив тренер.

«Все має вирішуватися на футбольному полі. Федерація має це розуміти і призначати суддів, які можуть контролювати хід матчів і більш відповідально підходити до цього питання», - цитує Хацкевича офіційний сайт «Динамо».

Нагадаємо, «Динамо» перемогло «Олімпік» з рахунком 2:1.