Кличко побажав перемоги Усику: Щоб у Москві піднявся український прапор

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко побажав беззаперечної перемоги українському чемпіону Олександру Усику

Мер Києва, екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко побажав беззаперечної перемоги українському чемпіону Олександру Усику, який боксуватиме сьогодні в Москві проти росіянина Мурата Гассієва. Про це Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні Олександру Усику треба отримати перемогу. Як ніколи... Ми всі розуміємо, наскільки складним буде цей поєдинок. Перш за все - психологічно. Для нього це - найважливіший бій в кар‘єрі. Адже йдеться про пояси WBC, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу та кубок Мухамеда Алі, - відзначив Кличко. - Бажаю Сашку витримати тиск і атмосферу навколо, перемогти беззаперечно! Щоб прозвучав у Москві переможний український гімн, і піднявся український прапор. Як це було в 2013 році, коли Володимир Кличко переміг у поєдинку з Олександром Повєткіним. Сашко, ми тримаємо кулаки і очікуємо на перемогу! Удачі!», - написав мер столиці.

Нагадаємо, у ніч із 21 на 22 липня у московському спорткомплексі «Олімпійський» пройде фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між непереможними українцем Олександром Усиком та Муратом Гассієвим з Росії.

Букмекери дали прогноз на чемпіонський боксерський бій Усик – Гассієв.

Старт ефіру - о 21.20, а орієнтовний початок поєдинку - 23.00.