«Клівленд» хоче провести з Кондолізою Райс співбесіду щодо роботи головним тренером

Кондоліза Райс
Фото взяте з сайту sostav.ru

Колишній держсекретар США Кондоліза Райс може стати першою жінкою, яка пройде співбесіду як кандидат на посаду головного тренера клубу Національної футбольної ліги (NFL)

«Клівленд» веде пошуки нового головного тренера. За словами генерального менеджера Джона Дорсі, клуб готовий розглянути варіант з призначенням жінки на цю посаду.

Наразі обов'язки головного тренера виконує Грегг Вільямс.

Як повідомляє ESPN, у «Клівленда» є зацікавленість у тому, аби провести співбесіду з Райс. Раніше жодна жінка не запрошувалася для співбесіди на предмет роботи головним тренером у NFL

Намір провести співбесіду поки не означає, що «Браунс» планують призначити Райс на посаду. Однак клуб хоче ознайомитися з її поглядами на роботу, оцінити, що вона може привнести на посаді головного тренера.

«Це приголомшлива особистість», - наводить ESPN слова одного зі своїх джерел у «Клівленді» про Райс.

Зазначається, що після співбесіди екс-держсекретар може отримати будь-яку офіційну посаду у клубі або стати консультантом.

64-річна Райс протягом довгого часу вболіває за «Клівленд». Зокрема, вона знімалася у формі «Браунс» для реклами NFL. Раніше з'являлися чутки про те, що Райс може стати комісіонером ліги.