Колишнього вінгера «Динамо» вигнали з команди за неспортивну поведінку

Фото: Андрес Ескобар, взяте з сайту dynamomania.com

27-річний колумбієць став учасником скандальної ситуації, яка змусила клуб розірвати з ним контракт.

Колишній вінгер «Динамо» Андрес Ескобар більше не є гравцем колумбійського клубу «Депортіво» (Толіма), пише портал elpais.com.co.

Неприємна ситуація сталася з Ескобаром відразу після одного з останніх матчів, в заявку на який він не був включений. За словами президента клубу Габріеля Камарго, після поєдинку Андрес був дуже сумним, а потім відправився пити у нічний клуб з неназваною жінкою.

8 жовтня Ескобар з'явився на тренування команди, але був в настільки жахливому стані, що відразу відправився в підтрибунне приміщення, де просто заснув на ношах. Тест на алкоголь в крові, який зробили колумбійцю в клубі, показав, що Андрес повернувся в розташування «Депортіво»  у стані сп'яніння.

Для «Депортіво» ця ситуація стала справжнім шоком, тому що в екс-динамівці там бачили зіркового гравця, який мав одну з найбільших зарплат у клубі. Сам Ескобар відмовився розривати контракт з доброї волі, тому клубу довелося зробити це в односторонньому порядку.

«Він вже не належить команді, давайте закриємо цю тему. Ми бажаємо йому усього найкращого в житті і продовження його кар'єри», - сказав президент «Депортіво».

Зазначимо, що Ескобар перебрався до «Депортіво» влітку цього року, а до цього виступав за аргентинський клуб «Естудіантес», куди перейшов на правах вільного агента у січні. За колумбійську команду Андрес відіграв вісім матчів, але голів не забивав.