Команда відомого пілота Фернандо Алонсо візьме участь у Єврокубку Формули Renault

Фернандо Алонсо

Відбудеться це у 2019 році

Команда Фернандо Алонсо FA Racing у сезоні 2019 року з’явиться у Єврокубку Формули Renault з гонщиками McLaren, які виступають у Формулі-4, картингу та кіберспорті.

Організатори Єврокубка підтвердили участь 10 команд у наступному сезоні з новою машиною. FA Racing стане однією з трьох команд-дебютантів.

Алонсо повідомив: «Для мене велика честь, що FA Racing by Drivex попередньо обрана для участі у сезоні Формули Renault 2019 року. Ця серія підготувала кількох моїх найжорсткіших суперників у Формулі-1, що лише підкреслює її високий рівень конкуренції».

«Після картингу, кіберспорту та Формули-4 для FA Racing Формула Renault є логічним кроком у розвитку. Поява нової машини означає, що всі команди будуть працювати на одному рівні», - додав він.

Єврокубок Формули Renault сподівався стати офіційним чемпіонатом FIA Ф3, але тендер виграв Автомобільний клуб Італії, який представляв промоутера картингу й італійської Формули-4 WSK.

Організатори чемпіонату підтвердили використання регіональної специфікації машини Ф3 з Halo.

Новими командами також стали BhaiTech Racing з італійської Ф4 та новозеландська M2 Competition.

Перелік команд-учасниць Єврокубка 2019 року:

Arden Motorsport, AVF, BhaiTech Racing, FA Racing, JD Motorsport, Josef Kaufmann Racing, MP Motorsport, M2 Competition, R-ace GP, Tech 1 Racing.