Наставник збірної Косова: Наша перемога здається нереальною

Фото: ua-football

Альберт Буньякі прокоментував майбутню зустріч зі збірною України

Матч відбору до чемпіонату світу-2018 проти України стане великим досвідом для збірної Косова.

Таку думку висловив керманич національної збірної Косова Альберт Буньякі, який прокоментував майбутню зустріч зі збірною України в рамках відбору на Чемпіонат світу - 2018.

«Нас чекає дуже важка гра. Ми раніше з ними зустрічалися, зараз буде інша гра. Для нас важливо, щоб ми підвищували свій рівень. в поточному відборі кілька разів ми не взяли свої очки, кілька разів - суперники були кращими за нас. У нас зараз наймолодша команда серед збірних у світі», - зазначив тренер.

«Шість гравців не гратимуть в порівнянні з першою грою проти України. Для нової команди це буде дуже важко. Ця гра стане великим досвідом для нашої молодої команди. Якщо Україна виграє, це не буде дивним. Але ми віддамо всіх себе, щоб зачепитися за очки. Зараз для Косово важливо, щоб команду впізнавали», - додав він.

На думку тренера, перемога над збірною України здається нереальною.

«Наша перемога здається нереальною. Нас чекає матч з однією з найкращих команд світу. З Україною важче грати, ніж з Хорватією. Але, якщо ми будемо грати, як раніше, Косово віддасть всі сили і зможе перемогти. Ми знаємо, що Україна має дуже хорошу сильну команду», - сказав наставник косоварів.

Нагадаємо, що матч Косово - Україна відбудеться 6-го жовтня в Шкодері.

Початок зустрічі о 21:45.