Оновлений футбольний клуб з Черкаської області отримав нову емблему та завдання на сезон

ФК «Черкащина-Академія» презентували громаді

У новому футбольному сезоні  Черкаську область на професійному рівні у чемпіонаті України серед команд Другої ліги представлятиме новий клуб – ФК «Черкащина-Академія».

Він став правонаступником ФК «Черкаський Дніпро», засновники якого ухвалили рішення розформувати команду.

Президентом ФК «Черкащина-Академія», як і попереднього клубу, став Володимир Лашкул, інформує офіційний сайт оновленої команди.

«Ситуація із зірваним матчем стала остаточним каталізатором рішення засновників клубу. Потім була зроблена заява до міської влади Черкас, народних депутатів України від Черкащини, керівників Федерації футболу Черкаської області, ГО «Ультрас Черкаси» щодо розформування команди», - сказав він.

За даними Лашкула, жодної реакції від перелічених представників організацій не було отримано, тому команда взагалі могла втратити професійний статус.

Також, за його словами, перед командою та тренерським штабом поставлено завдання на цей сезон – завоювати право грати у Першій лізі.

«Також можу підтвердити, що у Черкасах команда грати не буде саме через позицію міської влади. Нове місце дислокації клубу – Білозірська ОТГ. У подальших наших планах провести реконструкцію стадіону у Білозір’ї для збільшення кількості місць», - підсумував Лашкул.