Промоутер Усика: Бій з Гассієвим відбудеться, розпочалась підготовка

Олександр Усик та Олександр Красюк

Переможець бою стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі

Промоутер українського боксера Олександра Усика (14-0, 11 КО) Олександр Красюк спростував чутки про зрив бою проти росіянина Мурата Гассієва (26-0, 19 КО).

13 червня вранці в ЗМІ з'явилася інформація, що Гассієв не може домовитися з Усиком про умови, тому ймовірний його бій проти іншого суперника - Ендрю Табіті.

«Чесно кажучи, я теж, як і всі прочитав цю новину в інтернеті. І вона дійсно здивувала, і я хочу сказати, не тільки нас. Ми спілкувалися з тренером Гассієва, вони готуються до поєдинку з Усиком. Поки не можу сказати, звідки взялася така інформація, адже сьогодні ми ще не зв'язувалися з організаторами, тобто з WBSS», - цитує Красюка Champion.com.ua.

«Де саме проходить тренувальної табір? Поки це секрет. Можу сказати, що Саша проводить тренування повним ходом і знаходиться, як то кажуть, в повному заряді. Найближчим часом у нього вже почнуться спаринги. Виходить, що поки час на нас не тисне. Якщо нам оголосять іншу дату або місце, для нас це не матиме особливого значення», - сказав промоутер Усика.

Бій Усика проти Гассієва повинен був пройти в травні, але не відбувся через травму українця. Тепер очікується, що він пройде в другій половині липня.

Переможець бою стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 мільйонів доларів призових.