Санжар: Багато провідних футболістів взимку можуть залишити «Олімпік»

Роман Санжар

Головний тренер донецького клубу розповів про майбутні кадрові зміни в складі команд

«Олімпік» у зимове трансферне вікно може покинути ряд провідних футболістів.

Про це повідомив головний тренер донецького клубу Роман Санжар.

«У Прийомова є плани, ми спочатку домовлялися, що він допоможе нам наприкінці. Я бачив, що у нас є проблеми в атаці, тому прийняв рішення запросити його в кінці осені. Це справжній професіонал, він забив хороші м'ячі, проводив гарні ігри. Я задоволений його приходом до »Олімпік», - зазначив тренер.

«Думаю, що можуть піти багато провідних футболісти. Такою була домовленість, що хлопці будуть мати можливість покинути команду, якщо у них будуть гідні пропозиції. Тому тут завдання нашого керівництва клубу утримати лідерів і, обов'язково, до них додати ще досвідчених футболістів. В цьому випадку у «Олімпіка» будуть шанси боротися за поставлені завдання», - зауважив Санжар.

За його словами, побудувати нову команду за короткий період часу дуже складно.

«Побудувати нову команду за короткий період часу дуже складно. Якщо згадати попередні сезони, наш президент не хотів, щоб в «Олімпіку» грали орендовані футболісти. Але ось уже рік нам доводиться запрошувати орендованих гравців, щоб закрити проблемні позиції. І кожне півріччя їх стає більше», - зазначив фахівець.

«Ідуть досвідчені хлопці, а замінити їх важко. Тому нам доводиться брати футболістів в оренду, не виключено, що цієї зими ми змушені будемо вчинити аналогічно», - додав Санжар у коментарі прес-службі «Олімпіка».