Тенісист Стаховський пояснив переїзд Тимощука в Росію особистими проблемами

Сергій Стаховський з Анатолієм Тимощуком і Андрієм Шевченком
Фото із соцмереж

Сергій підозрює, що Анатолій міг мати проблеми з грішми

Український тенісист Сергій Стаховський поділився думкою про переїзд у Росію колишнього капітана збірної України з футболу, а нині асистента головного тренера петербургського «Зеніта» Анатолія Тимощука.

«Тимощук – легенда українського футболу. Він перекреслив все цим переходом переходом, зробив свій вибір. В Україні його не сприймають позитивно, це ті наслідки, які він несе за свій вибір. Йому з цим треба буде жити. Очолити збірну – без шансів, працювати на Україну з цим – дуже важко.

Коли дізнався, що він їде туди, відразу запитав: «А на фіга?» Він сказав, що пропозицій немає. В інші клуби не запрошували. Треба розуміти, що у нього є певні особисті проблеми. Якщо він був би в нормальних стосунках з сім'єю, то йому це було б не потрібно. Щоб ми розуміли, в Німеччині закон трошки інший. Я не впевнений, що у нього залишилося багато грошей, щоб він міг спокійно сидіти і говорити, що все в порядку», - цитує Стаховського Tribuna.com.

Волинянин Тимощук виступав за донецький «Шахтар» у 2000-2006 роках. У 2007-2009-му він був гравцем «Зеніта», а потім чотири роки виступав за німецьку «Баварію».

Анатолій – рекордсмен за кількістю проведених матчів у складі збірної України – 144.