Тести Формули-1 у Барселоні. Феттель став найкращим у другий день

Себастьян Феттель

Ferrari очолила протокол другого дня тестів у Барселоні, який відзначився зимовою погодою

Другий день тестів прогнозовано пройшов у складних погодних умовах. Зранку траса була вологою та дуже холодною, а ввечері навіть пішов сніг.

На щастя для пілотів і команд, вдень була відносно нормальна погода. Задля збільшення корисного часу на трасі, сесію вирішено було провести без перерви, тому пілоти змогли попрацювати додаткову годину.

Лідером дня став Себастьян Феттель на Ferrari. Із самого ранку він був не дуже активним, а протягом перших двох годин навіть не проїхав жодного залікового кола. Проте згодом він почав відпрацьовувати згаяний час, а потім на гумі Soft встановив найкращий час дня – 1:19.673.

У трьох десятих за ним був Вальттері Боттас на Mercedes. Але при цьому своє найкраще коло фін проїхав на Medium. Планувалося, що у другій половині дня за кермо боліда сяде Льюіс Хемілтон, проте команда вирішила залишити Боттаса на цілий день.

На третьому місці у протоколі опинився Стоффель Вандорн на McLaren, а на четвертому – Макс Ферстаппен на Red Bull. Причому, нідерландець програв Стоффелю лише 0,001 секунди.