Трагедія на київському марафоні: помер бігун

Медики по приїзду констатували смерть чоловіка

Під час восьмого міжнародного марафону у Києві помер учасник забігу, житель Тернопільської області. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП Києва.

«Він проживав у Тернопільській області. Приїхав до Києва бігати на марафоні. (Чоловік. - Ред.) 1963 року народження. Помер раптово», - йдеться в повідомленні.

У поліції також зазначили, що на місце була викликана «швидка», але медики по приїзду констатували смерть, пише УНН.

Як повідомлялося, сьогодні у Києві проходить восьмий міжнародний марафон Wizz Air Kyiv City Marathon 2017. Головний забіг розпочався о 10:00 з Майдану Незалежності. Маршрут головної дистанції марафону зі стартом та фінішем на Майдані Незалежності традиційно пролягає в одне коло вулицями української столиці.

Згідно з інформацією на офіційному сайті марафону, 2010 року Київ приєднався до почесного переліку міст, що проводять свої власні щорічні марафонські забіги. Саме тоді, 16 жовтня 2010 року наша столиця прийняла свій перший марафон, участь в якому взяли 546 бігуни з 13 країн – 144 спортсмени зголосилися вийти на старт класичного марафону, що складає 42 км 195 м. Тоді переможцями головної події дня стали киянин Володимир Горбань та сумчанка Людмила Шелест.