У львівських «Карпат» – новий генеральний директор

Юрій Коротиш

Дячука-Ставицького замінив Юрій Коротиш

Новим генеральним директором ФК «Карпати» призначено Юрія Коротиша, який до останнього часу працював директором медико-реабілітаційного центру клубу у Брюховичах.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Коротиш народився 1 січня 1953 року у місті Кривий Ріг. Працював майстром тресту «Криворіждорводбуд», керівником служби спортивних споруд – структурного підрозділу ФК «Карпати». На початку 2009 року уже виконував обов’язки генерального директора ФК «Карпати».

У своєму першому коментарі офіційному сайту «зелено-білих» він сказав, що насамперед хотів би подякувати керівництву клубу за довіру.

«Карпати» для мене рідний клуб, хоч родом я із Кривого Рогу. Зважаючи на це, даю гарантію, що зроблю усе, що в моїх силах, аби вирішити усі клубні проблеми. Першою з них вважаю рішення КДК ФФУ щодо проведення найближчого домашнього матчу без глядачів», - сказав він.

«Наша юридична служба прикладе усі зусилля, аби 29 жовтня наші уболівальники отримали змогу відвідати надзвичайно важливу гру «левів» проти київського «Динамо» і підтримати свою улюблену команду», - розповів Коротиш.

Нагадаємо, що попередній генеральний директор Юрій Дячук-Ставицький відправлений у відставку.