Українець Корнієнко вдало дебютував у Лізі чемпіонів, Гладир здобув уже третю перемогу

Максим Корнієнко в атаці

Результати українців у баскетбольній Лізі чемпіонів

Форвард збірної України Максим Корнієнко провів перший матч у Лізі чемпіонів у складі литовського «Ювентуса».

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Команда українця вдома перемогла ізраїльський «Хапоель», а Корнієнко вийшов у старті та за 29 хвилин записав до активу 15 очок, 8 підбирань і 3 блок-шота при двох фолах.

Свінгмен «Монако» Сергій Гладир допоміг монегаскам здобути перемогу у матчі третього туру групового раунду Ліги чемпіонів. На домашньому паркеті команда українця з рахунком 89:73 впевнено розібралася з російським «Єнісеєм».

Гладир, вийшовши у старті, відіграв 14 хвилин, набрав 4 очки, зробив 3 передачі та 4 перехоплення при двох фолах і двох втратах.

Форвард італійської «Орландіни» Денис Яковлєв провів 33 хвилини у матчі Ліги чемпіонів проти ПАОКа.

Команда українця домашній матч програла з рахунком 58:63, а форвард увійшов у гру з лави та відзначився 7 очками, 5 підбираннями та 2 передачами при чотирьох фолах і трьох втратах.

Ще один представник України у Лізі чемпіонів - бігмен польської «Роси Радом» Ігор Зайцев - не врятував свою команду від домашньої поразки у матчі з італійською «Венецією».

Команда українця програла з рахунком 71:81, а Зайцев, увійшовши у гру з лави, за 20 хвилин набрав 4 очки, зробив 1 підбирання в атаці, 2 передачі й 1 блок-шот при одній втраті.