«Ювентус» переміг «Сампдорію» завдяки дублю Роналду

Кріштіану Роналду
Фото взяте з сайту ua-football.com

В матчі 19-го туру Серії А туринці мінімально здолали «Сампдорію»

«Ювентус» розпочав матч потужно і вийшов вперед вже на другій хвилині. Після переведення на лівий фланг від Дібали м'яч отримав Роналду, який змістився в центр і пробив у дальній кут у звичній для себе манері без шансів для воротаря.

«Сампдорія» ближче до середини тайму вирівняла гру, а у відрізку між 27-ою та 35-ою хвилинами так притиснула «б'янконері» до їхніх воріт, що змусила помилитись Джана, який, намагаючись вибити м'яч головою, підіграв рукою. Квальярелла потужним ударом реалізував пенальті.

По перерві «Ювентус» знову перехопив м'яч і став атакувати. Головною дійовою особою став Роналду, який мав кілька нагод, зокрема коли влучив у поперечку.

Але «дубль» нікуди не подівся від Кріштіану, адже Феррарі також зіграв рукою у власному штрафному, і португалець вкотре відзначився з пенальті у формі «Ювентуса».

«Сампдорія» влаштувала фінальний штурм воріт і навіть красиво забила, однак м'яч відскочив до Сапонари від Дефреля, який перебував в офсайді. Тож 2:1 – скандальна та важка перемога для «Ювентуса», який продемонстрував свій чемпіонський характер.

Завдяки цій перемозі «Ювентус» набрав 53 очки і продовжує з відривом очолювати турнірну таблицю, «Сампдорія» з 29 пунктами залишається п'ятою.